Privacyverklaring

Wij van Talpa Azerion Gaming B.V. (”Talpa Azerion Gaming B.V.”, ”naam”, ”wij”, ”ons” of ”onze”) respecteren je privacy en erkennen het belang van het aanbieden van een veilige omgeving voor je persoonsgegevens. Daarom willen wij duidelijk en helder zijn over de manier waarop wij je persoonsgegevens verzamelen en verwerken.

Het doel van deze privacyverklaring (”Privacyverklaring”) is om jou als gebruiker te laten weten waarom en hoe wij jouw persoonsgegevens verwerken (persoonsgegevens zijn gegevens die naar jou te herleiden of aan jou toe te schrijven zijn, ”Persoonsgegevens”) als je onze spelletjes speelt en de spelletjes-websites bezoekt die deel uitmaken van ons spelletjesplatform. Wij vertellen je hier ook met wie wij je Persoonsgegevens delen, hoe lang we die bewaren en welke rechten je hebt met betrekking tot de verwerking.

Deze Privacyverklaring is van toepassing wanneer je een van de volgende websites bezoekt of spelletjes daarop speelt (”Spelletjeswebsite”):

  • Funnygames
  • Spele

In deze Privacyverklaring geven we algemene informatie over de manier waarop we jouw Persoonsgegevens verwerken. Daarnaast geven we je meer gedetailleerde informatie over de processen die met name van toepassing zijn op een bepaalde Spelletjeswebsite voor Spelletjes.

ALGEMENE INFORMATIE

In dit onderdeel van onze Privacyverklaring vind je algemene informatie over de manier waarop we jouw Persoonsgegevens verwerken wanneer je een van onze Spelletjeswebsites bezoekt of daar een spel op speelt. Zie de informatie hieronder over specifieke portals voor meer gedetailleerde informatie over onze verwerkingsactiviteiten op de respectievelijke Spelletjeswebsites.

Wie is verantwoordelijk voor de verwerking van je Persoonsgegevens?

Talpa Azerion Gaming B.V., Beechavenue 182, 1119PX Schiphol-Rijk, Netherlands is verantwoordelijk (de verwerkingsverantwoordelijke) voor de verwerking van je Persoonsgegevens.

Je kunt contact opnemen met onze functionaris voor gegevensbescherming [email protected].

Welke soorten Persoonsgegevens verwerken wij en hoe verzamelen we die?

Als je een van onze Spelletjeswebsites bezoekt of daar een spelletje op speelt, kunnen we verschillende soorten Persoonsgegevens verzamelen, gebruiken, opslaan en doorgeven. In principe verzamelen we geen 'bijzondere categorieën Persoonsgegevens' en vragen we je ook niet om die aan ons te geven. Bijzondere categorieën Persoonsgegevens zijn bepaalde beveiligde gegevens zoals informatie over gezondheid, religie, politieke opvattingen of filosofische overtuigingen, seksuele voorkeur of oriëntatie.

De informatie die we verzamelen is afhankelijk van welke van onze spelletjes je speelt of welke Spelletjeswebsites van ons je bezoekt, en hoe je daar gebruik van maakt. Wij kunnen de volgende soorten Persoonsgegevens van je verzamelen:

Persoonsgegevens die je zelf hebt verstrekt

Als je een van onze Spelletjeswebsites bezoekt of daar een spel op speelt, kan je bepaalde informatie aan ons verstrekken, of kan je een verzoek krijgen om informatie te verstrekken, waaronder:

  • Je geboortedatum: Als je een Spelletjeswebsite voor het eerst bezoekt, vragen we je om je geboortedatum, voor de hieronder omschreven doeleinden.
  • Gegevens die in verband met onze klantenservice zijn verstrekt: Als je contact opneemt met de klantenservice, verzamelen wij informatie over je verzoek (onderwerp en inhoud van je verzoek) en je contactgegevens.
  • Spelscores: Wij verzamelen score-informatie als je de stem-knop op onze Spelletjeswebsites gebruikt.

Persoonsgegevens die wij ontvangen of genereren uit je gebruik van onze spellen of Spelletjeswebsites

Als je onze Spelletjeswebsites bezoekt of een spel daarop speelt, kunnen we ook toestelgerelateerde informatie verwerken, en informatie over hoe je op onze spellen of Spelletjeswebsites reageert, waaronder begrepen:

  • Technische gegevens: Wij verzamelen informatie over je toestel/toestelinstellingen en kunnen die informatie combineren met de verschillende toestellen die je gebruikt voor de hieronder omschreven doeleinden. De informatie die we van deze toestellen verkrijgen is o.a. welk soort toestel je gebruikt, online-identifiers (je IP-adres), toestel-ID’s, ID’s voor een spel of website, geolocatiegegevens (op basis van je IP-adres), en overige technische gegevens.
  • Cookiegegevens: Zoals nader omschreven in ons Cookiebeleid (”Cookiebeleid”), gebruiken wij cookies en soortgelijke technologie zoals pixels of lokale opslag en laten wij derden gebruik maken van cookies en soortgelijke technologie voor de hieronder omschreven doeleinden. Het proces van het plaatsen van cookies en de reikwijdte van de gegevens die vervolgens kunnen worden verwerkt staat vermeld in ons Cookiebeleid.
  • Jouw gebruik: Wij verzamelen informatie over hoe je onze Spelletjeswebsites of spelletjes op onze Spelletjeswebsites gebruikt. Deze informatie omvat ook je voorkeuren, zoals je belangstelling voor bepaalde categorieën spelletjes, je activiteiten, het tijdstip en de duur van je activiteit. Daarnaast verzamelen we informatie over de websites die je naar onze Spelletjeswebsite hebben geleid.

Persoonsgegevens die wij van andere derden verzamelen

In bepaalde scenario’s zullen we je Persoonsgegevens ook van derden verkrijgen, volledig in overeenstemming met toepasselijke wet- en regelgeving op het gebied van gegevensbescherming. Je Persoonsgegevens kunnen door de volgende derden worden verstrekt:

  • Overige derden: Wij kunnen ook van derden (bijv. Google) informatie ontvangen over je geschatte geolocatie (het land waar je woont). Wij gebruiken deze informatie om te voldoen aan onze wettelijke verplichtingen die van toepassing zijn op de verwerking van je Persoonsgegevens, om bepaalde diensten aan te passen aan je locatie, en om fraude of misbruik tegen te gaan.

Zie het onderdeel hieronder met informatie over specifieke portals om meer te weten te komen over de gegevens die op de respectievelijke Spelletjeswebsite of in een spel van een bepaalde Spelletjeswebsite worden verwerkt.

Met welk doel verwerken wij je gegevens?

Afhankelijk van de Spelletjeswebsite die je gebruikt en de door jou gekozen privacy-instellingen kunnen wij je Persoonsgegevens voor de volgende doeleinden verwerken:

Aanbieden en verbeteren van onze spellen en diensten, zodat

  • je onze spellen kunt spelen, waaronder begrepen spellen van derden die je op onze Spelletjeswebsites kunt vinden
  • je gemakkelijk content kunt delen op sociale netwerken
  • we technische ondersteuning kunnen bieden en je verzoeken kunnen beantwoorden
  • we bugs/fouten kunnen opsporen en oplossen
  • we een indicatie krijgen van de populariteit van onze spellen
  • we de kwaliteit van onze diensten kunnen beoordelen
  • we je online-ervaring kunnen begrijpen en verbeteren
  • we globale financiële rapporten kunnen opstellen voor de betaling van onze zakelijke partners

Personalisering van je spelervaring, zodat

  • je voorkeursinstellingen kunnen worden onthouden
  • je favoriete spelletjes kunnen worden getoond
  • we je spellen kunnen aanbevelen op grond van je voorkeuren
  • we je gepersonaliseerde reclames kunnen tonen
  • we je herkennen als je de volgende keer een van onze Spelletjeswebsites bezoekt.

Marketing en analyses, zodat

  • to deliver (targeted and non-targeted) advertising in our games or on our Gaming Websites
  • to measure the effectiveness of advertising
  • to send you marketing communications, informing your about new content and in-game offers

Marketing en analyses, zodat

  • we (al dan niet doelgerichte) reclame in onze spellen of op onze Spelletjeswebsites kunnen opnemen
  • we je marketingberichten kunnen sturen, kunnen inlichten over nieuwe content en aanbiedingen binnen spelletjes kunnen doen

Voorkomen van fraude en illegale activiteiten, zodat

  • we fraude en verboden gedragingen in onze spellen of op onze Spelletjeswebsites kunnen opsporen
  • we ons beleid en onze gebruiksvoorwaarden kunnen nakomen

Naleven van onze verplichtingen op grond van wet- of regelgeving, zodat

  • de wettelijke vereisten voor het verwerken van je Persoonsgegevens kunnen worden bepaald (op grond van je locatie en leeftijd)
  • we je verzoeken kunnen beantwoorden met betrekking tot je rechten als betrokkene op naleving van onze wettelijke verplichtingen (bijv. fiscale en boekhoudverplichtingen)
  • we je kunnen inlichten over wijzigingen in dit Privacybeleid

Zie het onderdeel hieronder met informatie over specifieke portals voor een meer gedetailleerde beschrijving van de doeleinden waarvoor wij je Persoonsgegevens per Spelletjeswebsite verwerken

Doen wij aan profileren?

Als je hiermee akkoord gaat, via de pop-up voor toestemming voor cookies, kunnen we traceringsmechanismes inzetten om je Persoonsgegevens te traceren voor profilerings- doeleinden. Op die manier kunnen we je relevante content laten zien en onze diensten en advertenties op jouw interesses afstemmen. Als je bijvoorbeeld regelmatig racespelletjes speelt, zouden we je andere race- of autospellen van onze Spelletjeswebsites kunnen laten zien, of je reclames laten zien voor auto's of autoaccessoires. Je hebt het recht bezwaar te maken tegen dit soort verwerking. Je kunt ook in je privacyinstellingen je keuzes voor dit soort verwerking te allen tijde beoordelen en wijzigen.

Op welke wettelijke grondslag verwerken we jouw Persoonsgegevens?

Wij verwerken je Persoonsgegevens voor de in dit beleid omschreven doeleinden, op grond van de volgende wettelijke grondslagen:

  • Je toestemming: Wij verwerken je Persoonsgegevens als je toestemming hebt gegeven voor verwerking voor een specifiek doel. Als je bijvoorbeeld de Spelletjeswebsite voor het eerst bezoekt, vragen we je toestemming voor de gegevensverwerking in de context van gepersonaliseerde advertenties, analyses, sociale media en spelletjes van andere uitgevers. We kunnen je ook 'het kan nog nét'- meldingen sturen en pop-ups voor toestemming voor verdere verwerkingsactiviteiten. Je hebt het recht je toestemming te allen tijde in te trekken, bijvoorbeeld door je privacyinstellingen. te wijzigen. Wij wijzen je erop dat dit niet van invloed is op de verwerkingen die wij hebben verricht voordat je je toestemming introk.
  • Uitvoering van een overeenkomst: Wij verwerken je Persoonsgegevens voor de uitvoering van een overeenkomst waarbij jij partij bent, bijvoorbeeld om de werking van onze spelletjes te ondersteunen of de gevraagde diensten te kunnen leveren.
  • Naleving van wettelijke verplichtingen: Wij verwerken je Persoonsgegevens ter naleving van wettelijke verplichtingen, bijvoorbeeld voor het verifiëren van je leeftijd.
  • Gerechtvaardigde belangen: Wij kunnen je Persoonsgegevens ook verwerken voor zover die verwerking noodzakelijk is voor onze gerechtvaardigde belangen of die van derden, bij het toepassen van passende waarborgen ter bescherming van je privacy. Wij verwerken je Persoonsgegevens bijvoorbeeld voor het verbeteren van de aan jou geleverde dienst, of voor het verbeteren van je gebruikerservaring.

Zie het onderdeel hieronder met informatie over specifieke portals voor meer informatie.

Met wie delen we je Persoonsgegevens?

Wij maken je Persoonsgegevens niet bekend aan partijen die niet gemachtigd zijn die gegevens te verwerken. Voor het beheer van onze diensten delen we je Persoonsgegevens intern met de medewerkers van de verantwoordelijke afdelingen en technische ondersteuning die betrokken zijn bij het spelproces en in elk geval uitsluitend voor zover toegang tot je Persoonsgegevens noodzakelijk is voor het vervullen van hun taak.

Daarnaast, en uitsluitend wanneer dit noodzakelijk is om bovengenoemde doeleinden te verwezenlijken, kunnen wij je Persoonsgegevens aan de volgende ontvangers of categorieën ontvangers doorgeven, of de volgende derden toestemming geven je Persoonsgegevens te verzamelen in verband met je gebruik van onze spelletjes of de Spelletjeswebsites:

  • Externe dienstverleners: Wij kunnen je Persoonsgegevens delen met externe dienstverleners die namens ons diensten verrichten, zoals klantenservicediensten, IT-diensten, hostingservice en de levering van content, analytische diensten voor websites en sociale media, diensten voor gegevensbeheer, diensten voor het delen van gegevens op sociale media, videohostingdiensten en diensten voor meldingen aan gebruikers. Wanneer we je Persoonsgegevens met externe dienstverleners delen, hebben we daarvoor passende overeenkomsten gesloten om ervoor te zorgen dat je Persoonsgegevens worden verwerkt met inachtneming van toepasselijke wetgeving op het gebied van gegevensverwerking.
  • Derden-speldistributeurs: Op onze Spelletjeswebsites kunnen we spellen aanbieden van derden-speldistributeurs. Door een spel van een derden te spelen, kunnen je Persoonsgegevens worden verwerkt door de derde-speldistributeur (rechtstreeks of via het gebruik van cookies of soortgelijke technologie). Wij wijzen je erop dat als je ervoor kiest een spel van een derde te spelen, je dat spel in de omgeving van de derde-ontwikkelaar van dat spel speelt, waarover wij geen zeggenschap kunnen uitoefenen. We adviseren je daarom het privacybeleid van die speldistributeur te lezen voordat je het spel gaat spelen.
  • Externe adverteerders: Met jouw toestemming kunnen we je Persoonsgegevens delen met derden-adverteerders of derden-adverteerders toestaan jouw Persoonsgegevens te verzamelen wanneer je onze Spelletjeswebsite bezoekt of daarop een spelletje speelt. Als je aangeeft helemaal geen gepersonaliseerde reclame te willen ontvangen, laten we je nog steeds advertenties zien maar die komen misschien niet overeen met je interesses, aangezien die advertenties afgestemd zijn op de content en niet op de gebruiker. Let erop dat je door op een advertentie van een derde te klikken naar de omgeving van die derde-adverteerder kunt worden doorgeleid, en wij hebben geen zeggenschap over die omgeving.
  • Sociale netwerken en daarmee verbonden derden-platforms: Als je bepaalde content op sociale media wilt delen, krijg je de vraag om in te loggen met je inloggegevens voor dat platform. In dat geval wordt er een link naar de website die je wilt delen op de respectievelijke website of het respectievelijke platform voor sociale media geplaatst. Daarnaast kan de dienst voor het delen van informatie via sociale media, die wij gebruiken om het delen van content op sociale netwerken mogelijk te maken, bepaalde informatie verzamelen, zoals je IP-adres, geolocatiegegevens verkregen uit je IP-adres, de URL die naar de website leidt, de datum en het tijdstip waarop je onze Spelletjeswebsite hebt bezocht en gebruikt, en of je de toolbar hebt gebruikt om content te delen.
  • Wetshandhaving, overheidsdiensten of rechterlijke macht: Wij kunnen je Persoonsgegevens bekendmaken in antwoord op rechtmatige verzoeken aan openbare bevoegde instanties, waaronder wetshandhavende instanties, overheidsdiensten of de rechterlijke macht.
  • Overige derden: Wij kunnen je Persoonsgegevens eveneens bekendmaken in geval van een beoogde of in gang gezette reorganisatie, fusie, verkoop, samenwerking, opdracht, overdracht of andere vervreemding van ons bedrijf of onze bedrijfsmiddelen, of enig deel daarvan (waaronder begrepen een faillissementsprocedure of een soortgelijke procedure).

Zie het onderdeel hieronder met informatie over specifieke portals voor meer informatie over de derden met wie wij je gegevens kunnen delen. Voorts kun je de derden met wie je Persoonsgegevens kunnen worden gedeeld voor elke Spelletjeswebsite vinden via de volgende links:

Hoe worden Minderjarigen door ons beschermd?

De gegevens die wij van minderjarigen verzamelen

Wij bieden onze gebruikers een keur aan spelletjes en spelletjeswebsites. Sommige van onze spellen worden graag gespeeld door minderjarigen . Wij vinden van groot belang dat de privacy van minderjarigen wordt beschermd. Als je aangeeft dat je minderjarig bent, verwerken wij in het algemeen geen Persoonsgegevens van je. We kunnen echter wel je Persoonsgegevens verwerken bij de volgende gelegenheden:

  • Bezoeken van de Spelletjeswebsite : Op onze Spelletjeswebsites kun je spelen zonder je te registreren. Hoewel je Persoonsgegevens in het algemeen ook kunnen worden verwerkt door gebruikmaking van cookies als je die spelletjes speelt of die Spelletjeswebsites bezoekt, worden er, afgezien van essentiële cookies (zoals hieronder omschreven) geen cookies gebruikt als je aangeeft dat je nog geen 16 bent.

    Als je voor het eerst een van onze Spelletjeswebsites bezoekt of een spelletje daarop speelt, krijg je een cookie banner te zien en moet je je leeftijd (dag, maand en geboortejaar) opgeven. Voor deze methode van leeftijdsopgave verzamelen we ook je geolocatiegegevens, zodat we de leeftijdscontrole in de juiste taal aan je kunnen presenteren. Je geboortedatum en geolocatiegegevens worden uitsluitend gebruikt om je leeftijd te verifiëren en deze worden niet opgeslagen.

    Als je aangeeft dat je nog geen 16 bent, wordt er één enkele 'niet volgen'-cookie op je toestel geplaatst en worden er verder geen cookies geplaatst, afgezien van de essentiële cookies die noodzakelijk zijn voor de functionele instellingen en de werking van de website, d.w.z. om je de gevraagde diensten te verlenen en je in staat te stellen binnen de website te surfen en de functies daarvan te gebruiken. In dat geval kunnen we je niet-gerichte advertenties laten zien, aangezien we je geen gerichte advertentie laten zien.

Waar worden mijn Persoonsgegevens verwerkt?

In het algemeen worden je gegevens opgeslagen op servers binnen de Europese Unie (EU) / de Europese Economische Ruimte (EER). Je gegevens kunnen echter ook worden gedeeld buiten de EU / EER. Wij hebben passende waarborgen ingesteld voor de bescherming van je Persoonsgegevens wanneer die buiten de EU/EER worden gebracht, waaronder begrepen de toepassing van de standaard gegevensbeschermingsbepalingen van de Europese Commissie (ook wel de Modelclausules genoemd) om de veiligheid van je Persoonsgegevens te waarborgen. Wanneer de ontvanger een in de Verenigde Staten gevestigd bedrijf is dat gecertificeerd is onder het EU-US Privacy Shield, kan de gegevensoverdracht ook worden gebaseerd op het EU-US Privacy Shield.

Hoe beschermen we je Persoonsgegevens?

Wij hebben passende technische en organisatorische veiligheidsmaatregelen genomen aan de hand waarvan we je Persoonsgegevens beschermen tegen onbedoeld(e), onrechtmatig(e) of onbevoegd(e) vernietiging, verlies, wijziging, toegang, bekendmaking of gebruik. Wij voeren voortdurend updates en tests uit op onze beveiligingsnormen. Daarnaast nemen we alle redelijke stappen om ervoor te zorgen dat derden aan wie wij je Persoonsgegevens doorgeven voldoende bescherming bieden voor Persoonsgegevens.

Hoe lang bewaren we je Persoonsgegevens?

Wij bewaren je Persoonsgegevens niet langer dan nodig is voor het verwezenlijken van de doeleinden waarvoor de gegevens verzameld zijn of voor het vervullen van onze wettelijke verplichtingen. Daarna worden je Persoonsgegevens vernietigd of geanonimiseerd. Zie hieronder in de informatie per spel hoe lang we je Persoonsgegevens bewaren. Meer informatie over hoe lang je Persoonsgegevens door onze zakelijke dienstverleners worden bewaard is hier te vinden op de respectievelijke lijst van derden.

Welke rechten heb je met betrekking tot je Persoonsgegevens?

Voor zover toegestaan door toepasselijke wet- en regelgeving op het gebied van gegevensbescherming heb je de volgende rechten met betrekking tot je Persoonsgegevens:

  • Toegang verkrijgen tot de Persoonsgegevens die wij van jou bewaren, waaronder begrepen informatie zoals de bron en de categorieën gegevens, het doel van de verwerking, de ontvangers (of categorieën ontvangers) en de respectievelijke bewaartermijn.
  • Verzoeken om een update of correctie van je Persoonsgegevens zodat deze altijd juist zijn.
  • Ontvangen van je Persoonsgegevens in een gestructureerd, algemeen gebruikt en machineleesbaar format, waaronder begrepen het recht om je Persoonsgegevens naar een andere verwerkingsverantwoordelijke te geven.
  • Verzoeken om het wissen van je Persoonsgegevens als je denkt dat deze niet meer nodig zijn voor bovengenoemde doeleinden. \ Om dit verzoek in te dienen, moet contact worden opgenomen met ons ondersteuningsteam.
  • De verwerking van je Persoonsgegevens beperken in bepaalde omstandigheden, bijvoorbeeld wanneer je de juistheid van je Persoonsgegevens hebt betwist, gedurende een termijn waarbinnen wij de juistheid daarvan kunnen verifiëren.
  • Je toestemming intrekken op elk gewenst moment, als je Persoonsgegevens met jouw toestemming worden verwerkt. Wij wijzen erop dat dit niet van invloed is op de rechtmatigheid van de verwerking op grond van toestemming voorafgaand aan de intrekking daarvan.

Recht om bezwaar te maken

Ingeval en voor zover wij je Persoonsgegevens verwerken op grond van onze gerechtvaardigde belangen heb je het recht bezwaar te maken tegen de verwerking op specifieke gronden die betrekking hebben op jouw eigen situatie. In dat geval verwerken wij je Persoonsgegevens niet meer, tenzij wij dwingende legitieme gronden voor verwerking hebben die zwaarder wegen dan jouw belangen, rechten en vrijheden, of in het kader van het instellen of voeren van of verweer voeren tegen rechtsvorderingen.

Je hebt daarnaast het recht om bezwaar te maken als wij je Persoonsgegevens verwerken voor marketingdoeleinden (waaronder begrepen profilering). In dat geval staken wij de verwerking van je Persoonsgegevens voor marketingdoeleinden.

Je kunt deze recht uitoefenen door een verzoek in te dienen via de hieronder vermelde contactgegevens, en daarbij je naam en e-mailadres te vermelden en een omschrijving van je verzoek te geven.

Als je vindt dat wij ons niet aan onze verplichtingen hebben gehouden op grond van toepasselijke wet- en regelgeving op het gebied van gegevensbescherming, kan je een klacht indienen bij de bevoegde gegevensbeschermingsautoriteit, zoals de Autoriteit Persoonsgegevens in Nederland.

Hoe kun je ons bereiken?

Als je vragen hebt over deze Privacyverklaring of over de manier waarop wij je Persoonsgegevens gebruiken, stuur ons dan een [email protected].

Hoe vaak werken we deze Privacyverklaring bij?

Wij werken deze Privacyverklaring regelmatig bij. Als er een belangrijke wijziging wordt doorgevoerd die van invloed is op de verwerking van je Persoonsgegevens, ontvang je een melding daarover op onze Spelletjeswebsite.

Deze Privacyverklaring is voor het laatst bijgewerkt op

Versie Laatst bijgewerkt op
1.0 Woensdag, 27 November 2019

PORTAL-SPECIFIEKE INFORMATIE

In dit onderdeel van onze Privacyverklaring vind je nadere informatie over de manier waarop je Persoonsgegevens worden verwerkt voor elke Spelletjeswebsite. Zie hierboven voor algemene informatie over gegevensverwerking die van toepassing is op alle spellen en Spelletjeswebsites.

Funnygames


Hostingservice en levering van content

Funnygames wordt gehost door externe bedrijven die ons voorzien van webservers en webcontent. Wanneer je een verzoek indient, bijvoorbeeld door te klikken op een link op ons platform, wordt de informatie die ervoor zorgt dat aan het verzoek kan worden voldaan (bijv. gegevens over het toestel en informatie over de gevraagde content) naar de externe servers gestuurd. Deze data worden gebruikt om je sneller de gevraagde content te kunnen laten zien. Wij verwerken deze data op grond van ons gerechtvaardigd belang om onze diensten te verlenen en te verbeteren en de goede werking daarvan te waarborgen.

Leeftijdscontrole en toestemming

Wanneer je Funnygames voor het eerst bezoekt vragen wij je om je geboortedatum in te vullen. Daarnaast gaan wij na in welk land je je bevindt, om de pop-up voor leeftijd en toestemming in je eigen taal te laten zien. Wij verzamelen deze gegevens om ervoor te zorgen dat er geen persoonsgegevens van minderjarigen worden verwerkt met uitzondering van de gegevens die strikt noodzakelijk zijn voor een goede werking van de website. Deze gegevens worden niet opgeslagen en niet gedeeld met andere partijen. Alleen de informatie of je minderjarig bent, en of en met welk doel je toestemming hebt gegeven wordt opgeslagen door middel van een cookie.

Klantenservice

Als je contact met ons opneemt voor klantenondersteuning door gebruikmaking van ons e-mailadres, worden je e-mailadres, de inhoud van je verzoek, informatie over je toestel en je IP-adres verwerkt door een extern klantenservicebedrijf, zodat zij jou ondersteuning kunnen bieden. Eerder door jou gestelde vragen kunnen ons behulpzaam zijn bij het oplossen van een latere vraag. Wij verwerken deze gegevens op grond van ons gerechtvaardigd belang om je de diensten van een klantenservice te bieden, onze dienstverlening te verbeteren en ons te verdedigen tegen mogelijke toekomstige rechtsvorderingen.

Analytics

Wij maken gebruik van webanalysediensten om te begrijpen hoe populair onze spelletjes zijn en om het verkeer op Funnygames te bewaken, bijvoorbeeld na een wijziging van de website. Hiervoor verwerken wij informatie over je toestel, vragen wij gegevens op (waaronder begrepen de URL van de huidige webpagina en de daarvóór bezochte website) en gegevens van bijzondere gebeurtenissen (bijvoorbeeld als je een link deelt met je vrienden op het platform voor sociale media). Wij kunnen ook je volledige IP-adres verwerken om beter te begrijpen hoe je onze spelletjes of onze website gebruikt en om onze spelletjes en websites te verbeteren. Wij verwerken deze informatie op basis van de toestemming die je in de pop-up voor toestemming hebt gegeven bij je eerste bezoek aan Funnygames.

Speldistributeurs

Op Funnygames bieden we spellen aan van derden-speldistributeurs die je Persoonsgegevens kunnen verwerken. Wij laten je op onze Spelletjeswebsites alleen spellen van derden zien als je ons toestemming hebt gegeven voor het tonen van die spellen in de pop-up voor toestemming die je te zien krijgt als je Funnygames voor het eerst bezoekt. Je kunt kiezen van welke derde-speldistributeur je spelletjes wilt spelen, en welke in verband daarmee je Persoonsgegevens mogen verwerken zoals omschreven in hun respectievelijke privacyverklaringen. Zoals ook al is toegelicht in het algemene informatiedeel, speel je in dat geval het spel in de omgeving van de derde-spelontwikkelaar, waarover wij geen zeggenschap hebben. Het is de derde-speldistributeur die je gegevens verwerkt als je hun spel speelt en die daarvoor je geldige toestemming moet verkrijgen, voor zover van toepassing. Als je van plan bent een spel van een derde te spelen, krijg je een melding dat dat spel door een derde wordt aangeboden. In je privacy-instellingen kan je je voorkeuren te allen tijde wijzigen.

Laatst gespeelde spellen

Om het je gemakkelijk te maken, laten we je de laatste vijf door jou gespeelde spelletjes zien. Deze informatie wordt lokaal op je toestel opgeslagen en wordt gewist als de browser cache handmatig of automatisch wordt leeggemaakt. Wij verwerken deze informatie op grond van ons gerechtvaardigd belang om je gebruikerservaring zo prettig mogelijk te maken.

Sociale media

Je kunt content van Funnygames met je vrienden via sociale media delen, door op de knop voor delen via sociale media te klikken en de inloggegevens voor je social-mediaplatform te gebruiken. Na je verzoek worden je IP-adres, toestelgegevens en informatie over de link die je wilt delen door de dienstverlener voor het delen via sociale media naar het social-mediaplatform gestuurd waar de link wordt geplaatst media platform. Wij verwerken deze gegevens op grond van je toestemming, die je hebt gegeven door te kiezen voor het delen van onze website of via de cookie pop-up.

Reclame

Op Funnygames vertonen we reclame van verschillende adverteerders. Deze advertenties kunnen gepersonaliseerd zijn of niet-gepersonaliseerd maar aansluiten op de content. Om gepersonaliseerde reclame te laten zijn, en uitsluitend als je daarvoor toestemming hebt gegeven, delen we je Persoonsgegevens (je IP-adres, reclame-identificatoren en de informatie dat je toestemming hebt gegeven voor gepersonaliseerde reclame) via onze dienstverlener die het advertentieplatform beheert met derden-adverteerders en reclamenetwerken. Wij gebruiken deze informatie ook om te meten hoe effectief die advertenties zijn. In onze pop-up voor het geven van toestemming, die je te zien krijgt als je voor het eerst onze Spelletjeswebsite bezoekt, kun je kiezen van welke adverteerder je gepersonaliseerde reclame wilt ontvangen, en kan je er ook voor kiezen helemaal geen gepersonaliseerde advertenties te accepteren. In je privacyinstellingen kan je je voorkeuren te allen tijde wijzigen. Als je aangeeft helemaal geen gepersonaliseerde reclame te willen ontvangen, laten we je nog steeds advertenties zien, maar die komen misschien niet overeen met je interesses, aangezien die advertenties afgestemd zijn op de content en niet op de gebruiker.

Videoplayer

Wij maken gebruik van een door reclame ondersteunde videoplayer die walkthrough video’s over onze games afspeelt. Om je de juiste video te laten zijn, worden je verzoekgegevens, waaronder begrepen je IP-adres, de URL die je hebt bezocht, en toestelgegevens door de derde-dienstverlener voor video's verwerkt op grond van onze gerechtvaardigde belangen. De via de videoplayer vertoonde advertenties worden uitsluitend gepersonaliseerd als je toestemming hebt gegeven voor gepersonaliseerde reclame.

Platform voor databeheer

Op grond van je content verwerken we je Persoonsgegevens om je relevante spellen en advertenties te laten zien, op basis van de informatie over de spelletjes die je op Funnygames speelt. Daartoe worden je toestelgegevens, IP-adres en gegevens over de categorie spellen die je hebt gespeeld verzameld en naar een externe dienstverlener voor databeheer-platforms gestuurd.

Waarderingsfunctie

Je kunt de spellen op Funnygames waarderen door te kiezen tussen een duimpje omhoog of een duimpje omlaag. Als je op de waarderings-button klikt, slaan we alle stemgegevens op, op grond van de uitvoering van een overeenkomst. De uitkomst van alle ingediende waarderingen wordt gebruikt om een score tussen 1 en 5 te genereren voor elk spel, zodat je een overzicht krijgt van de meest populaire en de best gewaardeerde spellen. Daarnaast wordt een lokaal tekstbestand opgeslagen om te voorkomen dat je meerdere waarderingen voor hetzelfde spel kunt indienen. We slaan deze gegevens op in de lokale opslag van je browser en delen deze gegevens niet met andere partners.

Derden

Door hierop te klikken zie je een overzicht van de derden met wie wij je Persoonsgegevens kunnen delen of die jouw Persoonsgegevens met ons kunnen delen.

Spele


Hostingservice en levering van content

Spele wordt gehost door externe bedrijven die ons voorzien van webservers en webcontent. Wanneer je een verzoek indient, bijvoorbeeld door te klikken op een link op ons platform, wordt de informatie die ervoor zorgt dat aan het verzoek kan worden voldaan (bijv. gegevens over het toestel en informatie over de gevraagde content) naar de externe servers gestuurd. Deze data worden gebruikt om je sneller de gevraagde content te kunnen laten zien. Wij verwerken deze data op grond van ons gerechtvaardigd belang om onze diensten te verlenen en te verbeteren en de goede werking daarvan te waarborgen.

Leeftijdscontrole en toestemming

Wanneer je Spele voor het eerst bezoekt vragen wij je om je geboortedatum in te vullen. Daarnaast gaan wij na in welk land je je bevindt, om de pop-up voor leeftijd en toestemming in je eigen taal te laten zien. Wij verzamelen deze gegevens om ervoor te zorgen dat er geen persoonsgegevens van minderjarigen worden verwerkt met uitzondering van de gegevens die strikt noodzakelijk zijn voor een goede werking van de website. Deze gegevens worden niet opgeslagen en niet gedeeld met andere partijen. Alleen de informatie of je minderjarig bent, en of en met welk doel je toestemming hebt gegeven wordt opgeslagen door middel van een cookie.

Klantenservice

Als je contact met ons opneemt voor klantenondersteuning door gebruikmaking van ons e-mailadres, worden je e-mailadres, de inhoud van je verzoek, informatie over je toestel en je IP-adres verwerkt door een extern klantenservicebedrijf, zodat zij jou ondersteuning kunnen bieden. Eerder door jou gestelde vragen kunnen ons behulpzaam zijn bij het oplossen van een latere vraag. Wij verwerken deze gegevens op grond van ons gerechtvaardigd belang om je de diensten van een klantenservice te bieden, onze dienstverlening te verbeteren en ons te verdedigen tegen mogelijke toekomstige rechtsvorderingen.

Analytics

Wij maken gebruik van webanalysediensten om te begrijpen hoe populair onze spelletjes zijn en om het verkeer op Spele te bewaken, bijvoorbeeld na een wijziging van de website. Hiervoor verwerken wij informatie over je toestel, vragen wij gegevens op (waaronder begrepen de URL van de huidige webpagina en de daarvóór bezochte website) en gegevens van bijzondere gebeurtenissen (bijvoorbeeld als je een link deelt met je vrienden op het platform voor sociale media). Wij kunnen ook je volledige IP-adres verwerken om beter te begrijpen hoe je onze spelletjes of onze website gebruikt en om onze spelletjes en websites te verbeteren. Wij verwerken deze informatie op basis van de toestemming die je in de pop-up voor toestemming hebt gegeven bij je eerste bezoek aan Spele.

Speldistributeurs

Op Spele bieden we spellen aan van derden-speldistributeurs die je Persoonsgegevens kunnen verwerken. Wij laten je op onze Spelletjeswebsites alleen spellen van derden zien als je ons toestemming hebt gegeven voor het tonen van die spellen in de pop-up voor toestemming die je te zien krijgt als je Spele voor het eerst bezoekt. Je kunt kiezen van welke derde-speldistributeur je spelletjes wilt spelen, en welke in verband daarmee je Persoonsgegevens mogen verwerken zoals omschreven in hun respectievelijke privacyverklaringen. Zoals ook al is toegelicht in het algemene informatiedeel, speel je in dat geval het spel in de omgeving van de derde-spelontwikkelaar, waarover wij geen zeggenschap hebben. Het is de derde-speldistributeur die je gegevens verwerkt als je hun spel speelt en die daarvoor je geldige toestemming moet verkrijgen, voor zover van toepassing. Als je van plan bent een spel van een derde te spelen, krijg je een melding dat dat spel door een derde wordt aangeboden. In je privacy-instellingen kan je je voorkeuren te allen tijde wijzigen.

Laatst gespeelde spellen

Om het je gemakkelijk te maken, laten we je de laatste vijf door jou gespeelde spelletjes zien. Deze informatie wordt lokaal op je toestel opgeslagen en wordt gewist als de browser cache handmatig of automatisch wordt leeggemaakt. Wij verwerken deze informatie op grond van ons gerechtvaardigd belang om je gebruikerservaring zo prettig mogelijk te maken.

Sociale media

Je kunt content van Spele met je vrienden via sociale media delen, door op de knop voor delen via sociale media te klikken en de inloggegevens voor je social-mediaplatform te gebruiken. Na je verzoek worden je IP-adres, toestelgegevens en informatie over de link die je wilt delen door de dienstverlener voor het delen via sociale media naar het social-mediaplatform gestuurd waar de link wordt geplaatst media platform. Wij verwerken deze gegevens op grond van je toestemming, die je hebt gegeven door te kiezen voor het delen van onze website of via de cookie pop-up.

Reclame

Op Spele vertonen we reclame van verschillende adverteerders. Deze advertenties kunnen gepersonaliseerd zijn of niet-gepersonaliseerd maar aansluiten op de content. Om gepersonaliseerde reclame te laten zijn, en uitsluitend als je daarvoor toestemming hebt gegeven, delen we je Persoonsgegevens (je IP-adres, reclame-identificatoren en de informatie dat je toestemming hebt gegeven voor gepersonaliseerde reclame) via onze dienstverlener die het advertentieplatform beheert met derden-adverteerders en reclamenetwerken. Wij gebruiken deze informatie ook om te meten hoe effectief die advertenties zijn. In onze pop-up voor het geven van toestemming, die je te zien krijgt als je voor het eerst onze Spelletjeswebsite bezoekt, kun je kiezen van welke adverteerder je gepersonaliseerde reclame wilt ontvangen, en kan je er ook voor kiezen helemaal geen gepersonaliseerde advertenties te accepteren. In je privacyinstellingen kan je je voorkeuren te allen tijde wijzigen. Als je aangeeft helemaal geen gepersonaliseerde reclame te willen ontvangen, laten we je nog steeds advertenties zien, maar die komen misschien niet overeen met je interesses, aangezien die advertenties afgestemd zijn op de content en niet op de gebruiker.

Videoplayer

Wij maken gebruik van een door reclame ondersteunde videoplayer die walkthrough video’s over onze games afspeelt. Om je de juiste video te laten zijn, worden je verzoekgegevens, waaronder begrepen je IP-adres, de URL die je hebt bezocht, en toestelgegevens door de derde-dienstverlener voor video's verwerkt op grond van onze gerechtvaardigde belangen. De via de videoplayer vertoonde advertenties worden uitsluitend gepersonaliseerd als je toestemming hebt gegeven voor gepersonaliseerde reclame.

Platform voor databeheer

Op grond van je content verwerken we je Persoonsgegevens om je relevante spellen en advertenties te laten zien, op basis van de informatie over de spelletjes die je op Spele speelt. Daartoe worden je toestelgegevens, IP-adres en gegevens over de categorie spellen die je hebt gespeeld verzameld en naar een externe dienstverlener voor databeheer-platforms gestuurd.

Waarderingsfunctie

Je kunt de spellen op Spele waarderen door te kiezen tussen een duimpje omhoog of een duimpje omlaag. Als je op de waarderings-button klikt, slaan we alle stemgegevens op, op grond van de uitvoering van een overeenkomst. De uitkomst van alle ingediende waarderingen wordt gebruikt om een score tussen 1 en 5 te genereren voor elk spel, zodat je een overzicht krijgt van de meest populaire en de best gewaardeerde spellen. Daarnaast wordt een lokaal tekstbestand opgeslagen om te voorkomen dat je meerdere waarderingen voor hetzelfde spel kunt indienen. We slaan deze gegevens op in de lokale opslag van je browser en delen deze gegevens niet met andere partners.

Derden

Door hierop te klikken zie je een overzicht van de derden met wie wij je Persoonsgegevens kunnen delen of die jouw Persoonsgegevens met ons kunnen delen.